Tevék

Kis teve kérdezi anyukáját:
- Anyu, nekünk miért olyan hosszúak a szempilláink?
- Azért mert a sivatagban óriási homokviharok dúlnak és így nem megy a homok a szemünkbe.
- És anyu, miért olyan nagyok a patáink?
- Azért hogy ne süllyedjünk el a süppedő homokban.
- Na de anyu, akkor azt mondd meg, hogy mit keresünk mi itt a pécsi állatkertben?

Csere

Egy férfi jelentkezik az állatkertben az álláshirdetésre. Kiderül, hogy a legfőbb látványosság, a gorilla, nemrég pusztult el, és attól félnek, ha ez kiderül, nem jönnek majd a látogatók. Az állatkert igazgatója magas fizetést ígér a férfinak, ha jól eljátssza a gorilla szerepét, jelmezbe öltözve.
A jelentkező megdöbben az ajánlaton, de mivel nagyon kell neki a pénz, elfogadja az állást. Beöltözik és bezárják a ketrecbe. A produkciója egészen jól sikerül, a látogatók odavannak a gorilláért. A férfi egyre jobban belejön a mókába, le-fel ugrál, mászik, hintázik. Egyszer azonban egy akrobata mutatvány rosszul sül el, a magasban ugorva nem tud elkapni egy kötelet, és áttörve a rácsokat átzuhan az oroszlán ketrecébe. Míg a földön fekszik, az oroszlán egy hatalmasat üvölt. A férfi rémülten kiabálni kezd: "Segítség! Segítség!" Erre az oroszlán közel hajol hozzá, és a fülébe súgja:

- Ne ordíts, te őrült! Mindkettőnket ki fognak rúgni!

Fecskepöcs

A negyedikes iskoláscsoportot a tanárnőjük elviszi az állatkertbe. Csoport lévén kapnak egy vezetőt is, aki mindent részletesen elmagyaráz.
Éppen a fecskéknél tartanak, amikor a tanárnő közbekérdez:
- Elnézést kérek, meg tudná mondani, hogyan lehet az európai és az afrikai fecskét megkülönböztetni egymástól?
- Persze, hölgyem. Az afrikai fecskének nagyobb a pöcse.
A tanárnő felháborodik, és megy az igazgatóhoz. Az igazgató, miután meghallja a szituációt, elnézést kér:
- Hölgyem, ne haragudjon, a kollégánknak biztosan csak kicsúszott ez a marhaság a száján. Szerintem farkat akart mondani, ugyanis az afrikai fecskének nagyobb a farka. A pöcsük teljesen egyforma méretű.

Állatkert

Az állatkertben a tigris ketrece előtt áll egy apuka a kisfiával, és azt magyarázza a gyereknek, hogy milyen erős és kegyetlen állat a tigris. A kisfiú komoly arckifejezéssel hallgatja, majd megszólal:
- Apa, és ha a tigris kitörne a ketrecéből és felfalna téged...?
- Igen, kisfiam?
- Akkor melyik busszal menjek haza?

Érdekességek

Geo***a államban egy férfi észrevett egy őrizetlenül hagyott rendőrautót egy elhagyatott kisváros utcáján. Arra gondolt, hogy a bent található fegyverek sokat segíthetnek neki, ezért odalopakodott, és csendben beült a hátsó ülésre, magára csukva az ajtót. Mivel a rendőrautókat bűnözők szállítására is használják, ezért a hátsó ajtó sajnos belülről nem nyitható, így a botcsinálta fegyverrablót másnap reggel a rendőrök letartóztatták.

Egy férfit Maryland városában megtámadott egy rabló. Mivel az áldozatnál nem volt elegendő készpénz, ezért egy csekket ajánlott fel helyette. A rabló ezt el is fogadta, ám amikor be akarta váltani a bankban, a rendőrség őrizetbe vette.

Pennsylvaniaban egy bankrabló 24 év börtönbüntetést kapott. Lebukásához nagyban hozzájárult, hoyg nem viselt maszkot. Társával bekenték arcukat citromsavval, azt gondolván, hogy így az arcuk csak homályosan lesz látható a biztonsági kamerákon.

Elmontban Adam Oliver ki akart rabolni egy benzinkutat, de sajnos nem rendelkezett lőfegyverrel, de még veszélyesebb kinézetű késsel sem. Ezért fogott egy WC pumpát, berakta a kabátja alá és a bevételt követelte a pénztárostól. Mivel azonban a WC pumpa módfelett kevéssé emlékeztetett egy puskára, a pénztáros csak annyit mondott neki: "Dehogyis!". Oliver erre sarkon fordult és elfutott, de rövidesen lekapcsolták a rendőrök.

Egy virginiai nő a fejébe vette, hogy neki nem elegendőek a bőrápoló krémek, és tevetejben fog fürödni. Hogy tervét megvalósítsa, a helyi állatkertből ellopott egy tevét. Amikor aztán hazaszállította az állatot, szomorúan vette tudomásul, hogy a teve beceneve: "Otto"...

Címkék