Egy gyűrű

Tegnap néztem egy filmet, ami egy gyűrűről szólt. Látszólag varázslatos dolog történt, amikor a tulajdonosának ujjára került, de hosszabb távon tönkretette az életét, és a Gonosz szolgájává vált.
Úristen, de utálom az esküvői videómat...

Falusi bicskázás

Késő éjjel felkeltik a falusi orvost. Egy vérző sebesült legényt hoznak. Az orvos szidja a fiút, miért rugnak be, és verekednek, bicskázzák egymást. A legény azonban folyton csak nevet.
- Van kedved ilyen állapotban még nevetni? - kérdezi az orvos.
- Az igaz, hogy megszúrtak, de a Jóskának, aki ezt tette velem, holnap lesz az esküvője, és itt van a f...a a zsebemben.

Esküvő után

Egy frissen házasodott pár este megérkezik egy hotelbe. A férj 70 éves, az ifjú feleség pedig csak 25. Reggel, az ebédlőben megjelenik a férj, dudorászva, frissen, fürgén, és egy hatalmas adag omlettet rendel. Nemsokára jön utána a felesége, kialvatlanul, rosszkedvűen, leül az asztalhoz és kér egy kávét. A férj hamarosan feláll, elnézést kér, és kimegy cigarettázni. A pincérnő megszólítja a fiatalasszonyt:
- Ne haragudjon, de maga olyan csinos és fiatal, miért ment hozzá egy ilyen öreg emberhez? Nem tűnik túl boldognak.
- Ez a szélhámos átvert engem! Azt mondta, hogy 50 éven át spórolt. Azt hittem, hogy pénzről beszélt!

Esküvő

A 95 éves János bácsi megnősül, elveszi a 84 éves Margit nénit. A nészéjszakán a bácsi átnyúl a paplan alatt és megfogja a felesége kezét, majd elszunyókálnak.
Másnap ugyanígy. Harmadnap is. Negyedik nap megszólal a néni:
- Ma ne, drágám, olyan fáradt vagyok!

Vicc

Társaságban a nagy mókamester elkezd mesélni egy viccet:
- Azt ismeritek, hogy Kohn és Grün...
A társaság egyik tagja sértetten közbevág:
- Már megbocsáss, de mindig ezek a zsidó viccek! Kohn így, Grün úgy... Miért nem humorizáltok valamelyik másik kisebbség kárára? Itt vannak például a kínaiak.
A viccmesélő meghökken, majd újrakezdi:
- Bocsánat, nem akartalak megsérteni. Szóval, azt ismeritek, hogy Hong-lee Jang és Mao-chen Fu elmegy a zsinagógába a rabbihoz, hogy még a hanuka előtt megbeszéljék Mao-chen Fu lányának esküvőjét?

Címkék