Katona szövegek

- Lecsukatom 10 napra, de ha nem elég, egy hétre!
- A kapuügyeletes azért van, hogy be ne engedje a logikát.
- Maguk, ott ketten, jó trió lesznek.
- Hozzanak fát arról a farakásról! De csak a kisebbeket, az olyan nagy tuskókat, mint én, hagyják ott!
- Maguk mind orvosok, mérnökök, sőt lehet, hogy még érettségizett is van maguk között.
- Nem vagyok egy volumen, de...!

Gomba

Egy bácsikát gombamérgezéssel kórházba szállítanak. Valahogy túléli, hazakerül, de 2 hét múlva újra beviszik, az eset ugyanaz. Nagy nehezen ismét megmentik az életét, az orvos jól leteremti:
- Bácsika, miért eszik gombát, ha nem tudja megkülönböztetni egyiket a másiktól? Hát falusi létére nem ismeri a gombafajtákat?
- Dehogynem - mondja a bácsika és kapásból elsorol egy csomó gombát, meg hogy mi a jellemzője, stb.
- De bácsikám - mondja az orvos csodálkozva - ha ilyen jól ismeri a gombákat, akkor miért evett mégis gyilkos galócát?!
- HÁÁT MERT SZERETEEEEM.

Szakértők

Egy férfi kificamítja a lábát, ami bedagad és szörnyen fáj. Kihívja az orvosát, aki megvizsgálja és melegvizes borogatást ír elő neki.
Emberünk borogatja, de a fájdalom egyre növekszik. Amikor már kezd beleőrülni a fájdalomba, a házvezetőnője azt javasolja, hogy hideg vízzel borogassa.
Csodák csodája, ez használ, a fájdalom elmúlik.
A férfi ekor felhívja az orvost:
- Doktor úr, milyen orvos maga?! Melegvizes borogatást javasolt, amitől csak rosszabb lett, míg a házvezetőnőm hidegvizes borogatására teljesen elmúlt a fájdalom!
A doktor elgondolkodva:
- Érdekes, pedig nekem is a házvezetőnőm javasolta...

Híradós

Egy híradós pár napja

HÉTFŐ
Nincs semi hír....most mit adjunk el a nézőknek? Tudom már! Jani! Menj ki a kanyarhoz, fúrd egy kicsit nagyobbra azt a gödröt...ezzel meg is volna két napi hírünk...ezt megúsztam.

SZERDA
A ***! A többi híradós benyulta a kátyús hírünket....Hogy ***... Nem baj nyugodt vagyok. Jani majd megoldja. Jani! Menjél a kórházba, nézzél egy haldokló gyereket. Az mindig tetszik a nézőknek, amikor megmentünk egy gyereket.

CSÜTÖRÖTÖK
Már megint a mi hírünket adják a többi csatornán is. De ezt mi stoppoltuk le! Mind1, ezen a héten még nem látogattunk meg egy cigány családot se. Jani! Menj ki a telepre, fizess le nekem pár romát, még ma megyünk riportot készíteni.

PÉNTEK
De furi...már mindjárt vége a hétnek és még mindig nem adtunk le egy p***ósztár vetkőzését se...
Mondjuk emellé berakjuk, hogy meghalt az egyik állatkertben a kismajom, benyomunk alá vmi idegesítő zenét, amitől bőgnek majd a nézők.

SZOMBAT
Megint elfogytunk a hírekből...Nembaj itt a B) terv!
Jani szedd elő a tavaly meglátogatott gyerekek listáját. Felkeressük valamelyiket amelyik még él.

VASÁRNAP
Huh! Ez végre nem a mi napunk. Jani! Kezdd el keresni a következő balekot, akinek holnap végigkísérjük a napját.

Bizarr ítéletek

- 1996-ban egy kaliforniai bíró a néhai James Pflugradt elleni ítéletet hozott. Eszerint a Pflugradt által bérelt földbirtok tulajdonosa megtarthatja a 825 dolláros letétet, mivel az elhunyt meghalt anélkül, hogy ezt harminc nappal az esemény előtt bejelentette volna.
- Troy Matthew Gentzler bevallotta, hogy köveket dobált a Pennsylvania állambeli York városának közelében, a 83-as államközi úton haladó autókra. Azonban ügyvédje azt állította, hogy a férfi a "Roid düh" nevű betegségben, vagyis olyan kiszámíthatatlan érzelmi hullámzásokban szenved, amiket a szteroidok használata okoz.
- 1996 októberében Charles S. Shapiro arra kérte a Montgomery megyei bíróságot, hogy hadd vallja magát ártatlannak az ellene, egy bérgyilkos felfogadása miatt indult eljárásban. Azt állította, nem volt az ítélőképessége birtokában az előző vallomásakor, mivel lenyelt egy egész doboz Tum nyugtatót.
- Egy Saint Louis-i férfi elfogódottsággal vádolta meg az esküdtszéket, amely bűnösnek találta őt bírósági iratok eltulajdonításában. Szerinte a bíró ellene hangolta az esküdteket azzal, hogy elárulta: a vádlott foglalkozása ügyvéd.

Koncerten

Fényes komolyzenei koncertelőadás közben, a csúcspontnál feláll egy ember, és elkiáltja magát:
- Van önök közt orvos?
Semmi válasz. Még egyszer, hangosabban:
- Van önök közt orvos?
Egy másik férfi szintén feláll, és jelentkezik:
- Én orvos vagyok.
- Mit szól, kolléga úr, milyen remek ez a koncert...?

Címkék