Számzáras lakat

Kovács és Kiss egy öltözőszekrényen osztoznak a munkahelyükön. Egyik nap elromlott a számzáras lakat, amit használtak, és Kiss megígérte Kovácsnak, hogy még aznap beszerez egy újat. Másnap reggel Kovács ért be hamarabb a munkába, látja, hogy az új lakatot a társa már üzembe helyezte. A lakat mellett egy cédulát is talált:
- Az új számkód első két jegye: amennyivel több pontom lett legutóbb, amikor tekézni voltunk. A második két szám: az elsőből vonj ki 16-ot. A harmadik két számjegy: amennyi forinttal tartozol nekem, osztva százzal.

Ember...

Nyuszika megy az erdőben, találkozik nyuszinyuszival. Csatlakozik hozzá, igy már nyuszi és nyuszinyuszi folytatja útját. Találkoznak Nyuszinyuszinyuszival. Ő is csatlakozik, szoval nyuszi, nyuszinyuszi és nyuszinyuszinyuszi mennek tovább az erdőben. Találkoznak rókával. Alap, hogy ő is csatlakozik, igy hát nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, és róka mendegélnek tovább. Találkoznak rókarókával. Ki gondolná, hogy ő is csatlakozik? Szoval mostmár nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka és rókaróka folytatja útját. Összefutnak rókarókarókával. Hozzájuk csapódik, igy már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka mennek tovább.. velük szembe jön 3 medve.. beállnak a sorba, igy már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve,medvemedve,medvemedvemedve mennek tovább.
Találkoznak emberrel. Ő is velük folytatja az utat. Tehát mostmát nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember folytatja útját. Találkoznak emberemberrel. Csatlakozik hozzájuk, szoval már nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember és emberember mennek az erdőben. Találkoznak emberemberemberrel. Beáll a sorba, mostmár nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember, emberember és emberemberember sétálnak az erdőben. Elérnek egy szakadékhoz. Beleesik nyuszi, nyuszinyuszi, nyuszinyuszinyuszi, róka, rókaróka, rókarókaróka, medve, medvemedve,medvemedvemedve, ember és emberember.... Emberemberember miért nem esik bele?
-??
-Mert Nike cipő van rajta....

Címkék