videó

Jaguár megtámadja a krokodilt - Elképesztő videó!

Augusztusban, a National Geographic lencsevégre kapott egy felnőtt hím jaguárt, ahogyan kifigyelte és hirtelen rávetette magát egy kajmán (rokona a Dél Amerikában honos krokodilnak) hátára, amely éppen a brazil Tres Irmăos folyó partján hevert. A nagymacska egyetlen harapással sokkolta a kajmán központi idegrendszerét, megakadályozva, hogy az állat védekezzen vagy elmeneküljön, mondta Luke Dollar természetvédelmi tudós a National Geographic-nak. A videó egy ételt kereső jaguárral kezdődik, a követés folyamata nagyjából 40 percbe telt, míg lecsapott áldozatára.

videó

Laboratóriumból kiszabadított kutyusok, akik először játszanak a szabadban

Sajnálatos módon az emberi barbárság mára hatalmas méreteket ölt, amit ez a szívszorító videó is igazol. A közelmúltban a Beagle Freedom Project aktivitsái 9 beagle kölyököt szabadítottak ki egy nevadai laboratóriumból, ahol valószínűleg gyógyszer- vagy kozmetikai kísérletek áldozatai lettek volna a kutyusok, ha nem menekítik ki őket. A videó pedig mind ezek után készült, mikor a kutyusok életükben talán először pillantják meg a napfényt, a zöld füvet és a kék eget, együtt játszanak a szabad levegőn. Reménykedünk benne, hogy egyszer egy szebb világban megszűnnek az állatkísérletek, hiszen az egyik legnagyobb ajándék, amit az élettől kaphatunk ezek a (és az összes többi) gyönyörűséges és kedves állatok.

videó

Napi cukiság - A fagyi tolvaj kutyus

Itt a tavasz és jön az egyre tartósabb meleg is, így mindenkinek eszébe jut elnyalni egy fagyit. Egy kedves gazdi meglepte 2 kutyusát, Daisy-t és Cooper-t egy tölcsér fagylalttal, amit először a kisebb, majd a nagyobb kutyus is megkóstolt. Hogy mi lett a vége a mulatozásnak? Lesd meg a videót! :)

Címkék