Érdekes rendőrségi ügyek

Néhány érdekes rendőrségi riasztás az USA-ból:

- Detroitban (Oregon állam) egy vadász úgy vélte, egy elhagyott bányában levágott emberi fejet talált, és ennek megfelelően értesítette a rendőrséget. Larry Taylor rendőr a helyszínre érkezve megállapította, hogy egy bábu fejéről van szó - és ehhez elegendő volt a bábu homlokán levő árcédulát megtekintenie.
- Egy kaliforniai rendőr megállított egy fehér Mazda kisteherautót, amelynek platóján keresztben egy közlekedési lámpa felső fele helyezkedett el. Amikor megkérdezte az ittas vezetőt, az azt felelte: "Nem tudom, már ott volt, amikor megvettem a járgányt".
- Edmontonban (Alberta) egy páncélautó sofőrje a segítségkérés egyezményes jeleként folyamatosan kinyitotta-becsukta az autó ajtaját. Miután hat rendőrautó üldözőbe vette és megállította, kiderült, hogy a sofőr csak társának szellentéseit bírta nehezen, és szellőztetés céljából nyitogatta az ajtót.
- A floridai Boytonban Michael Harrisont és Kevin Cartert letartóztatták és elítélték fegyveres rablásért és gyilkosságért. A rabolt pénzt a két úriember rendőrakadémiai tanulmányaira szánta.
- Stockholmban a vámosok lekapcsoltak egy nőt, aki 75 élő kígyót próbált becsempészni az országba a melltartójában. A hivatalnokok akkor fogtak gyanút, amikor észrevették, a hölgy mennyire vakargatja a mellét.

Ezeket is látnod kell!

Kommentek

Címkék