Hírek

Érdekes hírek angol újságokból:

The Guardian
Miután 20 fontos díjat kellett fizetnie egy 10 fontos hitel után, a 30 éves Leeds-i lakos, Michael Howard megváltoztatta a nevét. A férfi új neve "A Yorkshire Bank Plc. Fasiszta Korcsok Gyülekezete" lett. A bank ezután megszüntette a bankszámlát, amit Mr. Korcsok Gyülekezete elfogadott, arra kérve a bankot, hogy a 69 pennys megtakarítását a fent említett névre, csekken fizessék ki neki.

A telefonos hackerek (új elnevezéssel "phreaker"-ek) betörtek a Glasgow-i "Súlyfigyelők" telefonos rendszerébe, és az újság telefonközpontján a következő köszöntő üzenetet helyezték el: "Helló, te dagadt fattyú!"

The Times
Egy fiatal lányt, akinek felfújható, fogsor alakú gumimatraca kidurrant a tengeren, megmentette egy férfi, egy felfújhatós rákon. A parti őrség szóvivőjének csak ennyi hozzáfűznivalója volt: "Az ilyen dolgok egy kicsit túlontúl megszokottak mostanában."

The Manchester Evening News:
A Piccadilly metróállomásra valaki kihívta a rendőrséget, hogy tartóztassanak le egy meztelen férfit. A rendőrség a férfi érvényes menetjegyének megtekintése után szabadlábra helyezte a gyanúsította.

Egy idős hölgy a szenilisek otthonában körbekínált társainak egy doboz naftalingolyót, azt gondolván róla, hogy cukorka. 11 ember került kórházba mérgezéssel.

Ezeket is látnod kell!

Kommentek

Címkék